Ajankohtaista

Ilmoittautuminen kursseille on käynnissä

Lieksan Vaskiviikolla voi opiskella trumpetin, käyrätorven, pasuunan, tuuban, eufoniumin, alttotorven ja tenoritorven soittoa. Perusopetus on tarkoitettu kaikenikäisille eikä siinä ole tasovaatimuksia, soittamisen voi vaikka aloittaa Vaskiviikon kurssilla. Mestarikurssit on suunnattu ammattilaisille ja ammattiopiskelijoille. Yhtyekurssilla harjoitellaan yhteissoittoa kahdessa tasoryhmässä ja pidetään lopuksi konsertti.

Opettajina on kuuluisia kansainvälisiä vaskimuusikkoja kuten trumpetisti Rex Richardson, käyrätorvisti Saar Berger, pasunistit Jeremy Wilson, Matthew Gee, Peter Steiner ja Line Johannesen, tuubisti Chris Olka, eufoniumisti Fletcher Mitchell sekä Suomen vaskimuusikkojen parhaimmistoon kuuluvat trumpetistit Visa Haarala ja Jonas Silinskas, pasunisti Anna-Maija Laiho-Ihekweazu, tuubisti Nicolas Indermühle ja käyrätorvisti Jaakko Välimäki. Vaskiviikon ulkomaiset yhtyeet vierailevat yhtyekurssilla ja vastuuopettajina ovat Teemu Salmi, Harri Lidsle ja Tanja Ikonen.

Vaskiviikko toivoo, että kaikenikäiset soittajat hyödyntäisivät tilaisuuden saada opetusta maailman parhailta vaskimuusikoilta Suomessa. Kurssilaiset saavat pääsyliput Vaskiviikon korkeatasoisiin konsertteihin puoleen hintaan.

Lisää tietoa kursseista ja ilmoittautumisesta

Kuvitusnauha