Module title

Lipunmyynti


Huomio, tiedote pe 18.7. klo 11:00!

 

Vaski Areenan lippujen myynti Vaskiviikon verkkokaupassa päättyy perjantaina 18.7. klo 14:00. Vaski Areenan lippuja on edelleen saatavilla Vaskiviikon toimistolla (Pielisentie 22) sekä Lippu.fi -verkkokaupassa (www.lippu.fi). 


Vaskiviikon omien konserttien lippuja voi entiseen tapaan maksaa verkkokaupassa ja verkkokaupassa maksetut liput ovat lunastettavissa joko Vaskiviikon toimistolta (Pielisentie 22) tai konserttipaikan ovelta ennen konsertin alkua. Perjantaina 18.7. klo 14 mennessä verkkokaupan kautta maksetut liput voidaan myös postittaa, mutta ko. ajankohdan jälkeen tilattuja lippuja ei enää postiteta.

 

Vaskiviikon lipputoimisto palvelee osoitteessa Pielisentie 22, 81700 LIEKSA.

Puh. 045 132 4000, sähköposti: info(at)lieksabrass.com


Vaskiviikon toimiston aukioloajat 2014 

- 31.5. saakka arkisin klo 8 – 16 
- 1.6.- 1.8. arkisin klo 9 – 17
, heinäkuussa myös lauantaisin klo 9-14
- festivaalin aikana toimisto on avoinna päivittäin klo 9-17, lauantaina 2.8. klo 9-14
- lipunmyynti konserttipaikoilla alkaa 1 h ennen esityksen alkua.


Konserttiliput maksetaan tilauksen yhteydessä, niitä ei voi varata myöhemmin lunastettavaksi. Konserttilippuja ei myöskään lunasteta takaisin eikä niitä voi vaihtaa.


Lipunmyynti Vaskiviikon verkkokaupassa


Huom! Muistathan palata maksun jälkeen verkkokauppaamme. Lipputilauksesi vahvistuu vasta palattuasi takaisin ja tilauksesta tulee vahvistus sähköpostiisi.

 • verkkokauppa palvelee ympäri vuorokauden.
 • voit ostaa normaalihintaisia ja lastenlippuja kaikkiin Vaskiviikon konsertteihin.
 • 18.7. mennessä maksetut liput voidaan toimittaa postitse, myöhemmin maksetut liput noudetaan lipputoimistosta tai konserttipaikan ovelta ennen konsertin alkua.
 • verkkokaupassa tehdyn tilauksen voit maksaa verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla.
 • verkkokaupassa voit valita seuraavista maksu- ja toimitustavoista sinulle sopivamman:
  1) lippujen maksu heti ja postitus kotiin, toimituskulut 5,00 € / tilaus

  2) lippujen maksu heti ja nouto Vaskiviikon lipputoimistosta (toimiston aukioloaikana) tai konserttipaikan ovelta ennen konsertin alkua. Toimituskulut 0,00 €.

 
Puhelimitse tilatut liput

 • Liput toimitetaan postiennakolla (tilaus viimeistään pe 4.7. klo 15:00), toimituskulut 10,00 € / lähetys. 

Alennukset 

 • Etukorttialennukset saa Vaskiviikon lipputoimistosta, info-pisteestä sekä konserttipaikkojen ovelta.
 • Vaskiviikon kurssilaisten oppilasliput (Vaskiviikon omalla oppilaskortilla) saa Vaskiviikon lipputoimistosta, info-pisteestä sekä konserttipaikkojen ovelta.
 • Lieksan Vaskiviikon kannatusyhdistyksen jäsenten jäsenhintaiset (alennus -3 € / lippu / konsertti, ei Vaski Areena) liput saa Vaskiviikon lipputoimistosta, info-pisteestä sekä konserttipaikkojen ovelta.
 • paikalliset ammattiosastot tukevat jäsentensä osallistumista konsertteihin ja osastot tiedottavat tarjoamistaan eduista suoraan jäsenilleen. Nämä edut ovat lunastettavissa ainoastaan Vaskiviikon lipputoimistosta ja niitä lunastettaessa on varauduttava esittämään jäsenkortti sekä todistamaan henkilöllisyytensä.
 • lastenlippu on tarkoitettu 4 – 12-vuotiaille lapsille ja hinta on -50% lipun normaalihinnasta.
 • alle 4-vuotiaat lapset pääsevät muihin kuin lastenkonserttiin vanhemman sylissä ilmaiseksi.
 • la 2.8. klo 15:00 lastenkonserttiin pääsevät alle 1 vuotiaat lapset ilmaiseksi. 

Smartum ja Tyky -kuntosetelit ja Smartum -ennakkomaksu

 

Smartum ja Tyky -kuntosetelit käyvät maksuksi kaikkiin konsertteihin. Huomioithan että emme ota vastaan Smartum saldo -korttimaksuja.


 
                                                               
Ryhmäalennukset 
Joka 16. lippu on vapaa mukaan lukien matkanjohtaja. Ryhmäliput tilataan Vaskiviikon toimistolta, puh. 045 132 4000 tai 040 541 6785. Ryhmäalennuksia ei myönnetä verkkokaupan kautta ostetuista lipuista!

 

Vaski Areenan lipunmyynti Lieksan Vaskiviikon kautta

Lisäinfoa Vaskiviikon verkkosivuilla

 • Vaski Areenan liput ovat myynnissä Vaskiviikon verkkokaupassa viimeiseen postituspäivään eli pe 18.7. saakka sekä Vaskiviikon lipputoimistossa (Pielisentie 22) sen aukioloaikoina.
 • lauantaista 19.7. alkaen Vaskiviikko myy Vaski Areenan lippuja ainoastaan lipputoimistosta.
 • verkkokauppa palvelee ympäri vuorokauden
 • verkkokaupasta voi ostaa normaalihintaisia Vaski Areenan lippuja, 3 päivän (pe-su) lippupaketteja sekä KidsAreenan lippupaketteja (2 aikuista + 2 lasta).
 • Vaski Areenan liput maksetaan tilauksen yhteydessä ja ne toimitetaan asiakkaalle aina postitse, toimituskulut 5,00 € / tilaus.
 • verkkokaupassa tehdyn tilauksen voit maksaa verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla.
 • Vaski Areenan toiminnasta vastaava tuottaja, Pro Ducks Oy, huolehtii lipunmyynnistä Vaski Areenan ovella.
 • Vaskiviikko myy illallispaketteja ainoastaan lipputoimistolla (Pielisentie 22). Illallispaketit ovat sen lisäksi myynnissä Pro Ducksin omassa myyntipalvelussa sekä lippu.fi -verkkokaupassa. 

Ostaessasi lippuja verkkokaupastamme, palaa maksun jälkeen verkkokauppaamme. Lipputilauksesi vahvistuu vasta palattuasi takaisin!

 

Verkkokaupan toimitusehdot
Maksutavat
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.
Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

 

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Lieksan Vaskiviikon kannatusyhdistys ry toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.
 
Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.