Info

Lipunmyynti

Konserttiliput ovat myynnissä Vaskiviikon verkkokaupassa

Festivaalitoimisto avataan 21.6.2022 klo 11 Lieksan kulttuurikeskuksen 2. kerroksessa (Pielisentie 9-11). Festivaalitoimistolta voi ostaa konserttilippuja sekä Vaskiviikon t-paitoja ja muita tuotteita. Painettu käsiohjelma ilmestyy 21.6.

Lippuja voi ostaa myös konserttipaikoilta, joissa lipunmyyntipiste aukeaa tuntia ennen konsertin alkua.

Verkkokaupasta lippuja ei voi varata myöhemmin lunastettavaksi, mutta jos verkosta ostaminen ei ole mahdollista, niin sähköpostitse tai puhelimitse voi ottaa yhteyttä varauksen tekemiseksi. Maksettuja lippuja ei lunasteta takaisin eikä niitä voi vaihtaa.

Alempi lippuhinta koskee 4-12-vuotiaita lapsia ja Vaskiviikon musiikkikurssilaisia ja kilpailijoita..

Vaskiviikon kannatusyhdistyksen jäsenhintaiset liput on ostettavissa Vaskiviikon toimistolta (alkaen 21.6.2022 alkaen) ja konserttipaikoilta, jäsenyys tarkistetaan. Käsiohjelmassa mainitut alennukset S-etukorttilaisille, Karjalaisen kestotilaajille ja OP-omistaja-asiakkaille voi käyttää Vaskiviikon toimistolta ja konserttipaikoilta lippuja ostaessa. Karjalaisen ja OP:n omistaja-asiakkaiden edut voi käyttää myös Karjalaisen ja OP:n mobiilisovellusten kautta verkosta ostettaesa. Muut mahdolliset alennukset voi hyödyntää vain Vaskiviikon toimistolta lippuja ostaessa.

Vaskiviikon toimiston puhelinnumero on 045 132 4000 ja sähköpostiosoite info(at)lieksabrass.com. Festivaalitoimisto on 21.6.2022 alkaen Lieksan Kulttuurikeskuksessa, Pielisentie 9-11, 2. krs. pääsääntöisesti ma-pe klo 11-17. Vaskiviikon aikana la 23.7. klo 11-17, su 24.7. 11-14.

Kuvitusnauha